Under 4 måneder til afrejse.

Under 4 måneder til afrejse.

Så er vi kommet ind i 2017 og endnu tættere på min afrejse. Der er mange tanker der går gennem hovedet – har jeg husket alt det jeg skal?! Vaccinationer, forsikringer, opsigelse af div abonnementer, flyttefirma, udstyr til rejsen osv….og nej ikke alt er på plads endnu, men i løbet af de næste par måneder skulle de sidste ting gerne komme på plads.

Det der for mig begynder at være af mest væsentlig karakter er at få sagt “farvel”, er egentlig mere til “vi ses”, til dem jeg elsker allermest i verdenen; min familie og venner! Trods alt, der kommer til at gå meget lang tid før jeg ser dem igen!

Den endelige afrejsedato er på plads, og 11. Maj hedder det ‘Hallo New York!’ – har så store forventninger til den by jeg, uden at have været der endnu, kalder min by 🙂

Under ‘destinationer’ vil I kunne se, hvor og hvornår jeg opholder mig på det der er endt med at være mine drømme destinationer. Ingen tvivl om, at jeg kunne fylde mange flere drømme-destinationer på, men som skrevet i tidligere indlæg har begrænsning været en udfordring, da jeg ønsker at have god tid de steder, hvor jeg drager hen og ikke “bare” sætte “X” ved at have været der 😉

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *