Foredrag 🌎🌍🌏

Foredrag 🌎🌍🌏

28. januar nåede min jordomrejse sin ende, og jeg er langt om længe også nået i hus med mine blogindlæg derfra 😉

Det er med stor fornøjelse, at jeg kan berette, at jeg onsdag d. 17. oktober 2018 har sagt ja til at holde foredrag i min fødeby Østervrå. Her vil jeg i Kulturhuset berette om mine oplevelser. Dette ser jeg meget frem til og forberedelserne dertil har bragt mig på en tur “down Memory lane”, med mange “nåhhh ja, det så jeg også…”

Det vil blive et foredrag præget af, hvordan jeg oplevede det at rejse rundt på egen hånd i den store verden, samt de overvejelser jeg havde forinden og under. Og så selvfølgelig, ikke mindst, vise et udklip, i form af slideshow, mange billeder jeg har taget undervejs.

Billetter kan på forhånd købes på Østervrå bibliotek eller online på www.bibl.frederikshavn.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *