Sidste forberedelser inden afrejse 🌎

Sidste forberedelser inden afrejse 🌎

Nu er det ved at være oppe over, at jeg begiver mig afsted 😎🙈😃

Det endelige overblik og de sidste små forberedelser skal tjekkes af ✔️ – har været taknemlig over at benytte mig af hjælp fra Jyskrejsebureau til de overordnet ting – Tak Mia! 😉 og til hjælp af oprettelse af denne blog, af min nevø Tobias 😁

Fået sagt “på gensyn” til venner og familie, og selv om der er mange af jer jeg gerne ville have set noget mere til, den sidste måned, må jeg erkende at tiden har været en udfordring for mig.

Men vi ses om et lille års tid, og ud over, at I kan følge med i min rejse herinde, vil jeg undervejs benytte mig af Messenger, FB, Instergram, FaceTime, og så er der jo også den gode gammeldags e-mail  😉

https://www.jysk-rejsebureau.dk/

 

One thought on “Sidste forberedelser inden afrejse 🌎

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *